Dosentti Luukkasen unelma vuodesta 2019

Näin vuoden viimeisenä päivänä ilahdutan dosentti Luukkasta omalla mielipidekirjoituksella. Syy siihen on, että ilmeisesti voimakkaana sananvapauden puolustajana hän ei kuitenkaan salli minun kommentoida varsinkaan  Sipilän hallitusta "ylistäviä" kirjoituksiaan.

Tänään Luukkanen on kirjoittanut  omasta mielestään hyvän uudenvuoden tervehdyksen Sipilän hallitukselle. 

Erityisesti kirjoituksen toisen kappaleen otsikko " Sipilän hallituksen appelsiinit syöty" ja sen alla oleva teksti ihmetytti suuresti. 

Viimeisen kappaleen otsikko, "Toivoa on – 2019 rohkeuden ja toivon vuosi………."    , ei enää ihmetyttänyt, lupaahan arvon dosentti siinä toivonsa menettäneille kansalaisille suuren "valkeuden"  mikäli syöksevät Sipilän hallituksessa olevat puolueet kompostiin ja äänestävät dosentin ja hänen puolueensa valtaan. Kaikki Sipilän pelkkää kurjuutta kansalaisille tuottaneet päätökset korjattaisiin heti ensi vuoden aikana. Täytyy vain toivoa, että  dosentti Luukkasen unelma toteutuu. Silloin minullekin varmaan koittaisi onnen aika. Siitä huolimatta olisin  tyytyväinen pääministeri Sipilän johtaman hallituksen toimintaan 2015 – 2019 , olihan sen hallitusohjelman tekijänä dosentinkin puolue ja sitä ohjelmaa hallitus on uskollisesti toteuttanut.

 

ArvoTammela1
Keskusta Laukaa

Eläkeläinen. Lähes 40 vuotta vierähti " valtion leivissä " . Siitä 35 vuotta poliisina. Hyviä muistoja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu