ArvoTammela1

Dosentti Luukkasen unelma vuodesta 2019

Näin vuoden viimeisenä päivänä ilahdutan dosentti Luukkasta omalla mielipidekirjoituksella. Syy siihen on, että ilmeisesti voimakkaana sananvapauden puolustajana hän ei kuitenkaan salli minun kommentoida varsinkaan  Sipilän hallitusta "ylistäviä" kirjoituksiaan.

Tänään Luukkanen on kirjoittanut  omasta mielestään hyvän uudenvuoden tervehdyksen Sipilän hallitukselle. 

Erityisesti kirjoituksen toisen kappaleen otsikko " Sipilän hallituksen appelsiinit syöty" ja sen alla oleva teksti ihmetytti suuresti. 

Viimeisen kappaleen otsikko, "Toivoa on - 2019 rohkeuden ja toivon vuosi.........."    , ei enää ihmetyttänyt, lupaahan arvon dosentti siinä toivonsa menettäneille kansalaisille suuren "valkeuden"  mikäli syöksevät Sipilän hallituksessa olevat puolueet kompostiin ja äänestävät dosentin ja hänen puolueensa valtaan. Kaikki Sipilän pelkkää kurjuutta kansalaisille tuottaneet päätökset korjattaisiin heti ensi vuoden aikana. Täytyy vain toivoa, että  dosentti Luukkasen unelma toteutuu. Silloin minullekin varmaan koittaisi onnen aika. Siitä huolimatta olisin  tyytyväinen pääministeri Sipilän johtaman hallituksen toimintaan 2015 - 2019 , olihan sen hallitusohjelman tekijänä dosentinkin puolue ja sitä ohjelmaa hallitus on uskollisesti toteuttanut.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän artoluukkanen kuva
Arto Luukkanen

Siunattua Uutta Vuotta 2019 Sinulle Arvo! Rauhaa ja rakkautta; ja muikeaa solidaarisuutta sinne Laukaan perukoille!

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen

Kaima on näköjään muuttanut suhtautumistaan itseensä kohdistuneeseen kritiikkiin. Ennen tuli herkemmin bannit, nyt toivotetaan rauhaa ja rakkautta.

Jälkimmäinen konsti on varmaan parempi, mutta ei pidä antaa sen hämätä.

Siis, kun Artsi toivottelee rauhaa ja rakkautta, niin se merkitsee kyvyttömyyttä vastata kritiikkiin.

Konsti se on sekin. :)

Käyttäjän ArvoTammela1 kuva
Arvo Tammela

Kiitos, sitä samaa Sinulle Arto !

Toimituksen poiminnat