ArvoTammela1

Tuleeko pääministeri Sipilää ikävä?

Otsikon aiheen sain Talouselämä-lehdessä julkaistusta Nordean pääekonomisti Aki Kangasharjun haastattelusta. Haastattelussa Kangasharju on todennut mm.,  " Pelkään, että Sipilää tulee ikävä. Kaikki haukkuvat Sipilää, mutta Sipilän hallitukselle pitäisi tehdä kunnianpalautus".

Siinä sitä on sanomaa Sipilän haukkujille, jotka voivat käydä lukemassa haastattelun  Talouselämä-lehdestä, jos haluavat "uskolleen" vahvistusta.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (33 kommenttia)

Käyttäjän jrusanen kuva
Jari Rusanen

Sipilää haukkuu nimenomaan oppositio - ja sen talutushihnassa oleva valtamedia.

Käyttäjän RaimoTossavainen kuva
Raimo Tossavainen

Kannattaisi Levosen lukaista.

Käyttäjän NikoKaistakorpi kuva
Niko Kaistakorpi

Toki kävisimme lukemassa, mutta ko artikkeli on vain tilaajille. Joten kerrohan meille jotain muutakin haastattelun sisällöstä, kun ilmeisesti tilaaja olet.

Pari lausetta ei vielä paljoa kerro itse asiasta.

Käyttäjän JaakkoAalto1 kuva
Jaakko Aalto

Saat kyllä kuukauden mittaisen maksuttoman lukuoikeuden pelkällä pyynnöllä.

Käyttäjän NikoKaistakorpi kuva
Niko Kaistakorpi

En saa, kun olen sen jo aiemmin käyttänyt. Lehti tulee kyllä perjantaina, katsellaan sitten.

Käyttäjän NikoKaistakorpi kuva
Niko Kaistakorpi

No mikä jottei, Keskustan omasta lehdestä poimittu osa artikkelista. Mieluusti näkisi itse artikkelin eikä vain puolueen lehden valikoituja poimintoja.

Käyttäjän ArvoTammela1 kuva
Arvo Tammela Vastaus kommenttiin #8

Kaistakorpi, kyllä sinä jostakin löydät Talouselämän niin pääset ihan itse lukemaan koko haastattelun.

Käyttäjän ArvoTammela1 kuva
Arvo Tammela

Nylund, kiitos. Sieltähän minä sen bongasin.

Käyttäjän TimoAunio kuva
Timo Aunio

No itse äänestäsin sipilää jos Oulus asuisin .

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Kannatan edelleen Sipilän eroa, vaikka Nordean ekonomistilla on hyviäkin huomioita. http://vesalevonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/267361...

Käyttäjän jukkakleppalahti kuva
Jukka Leppälahti

Nordea ja Nalle siis kaipaavat Sipilää. Mitä johtopäätöksiä tuosta pitäisi vetää?

Käyttäjän ArvoTammela1 kuva
Arvo Tammela

Leppälahti, kyllä Sipilää kaipaavat monet muutkin.
Huomautan, että Talouselämä oli haastatellut Aki Kangasharjua ei Nordeaa eikä Nallea.

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen

Melkein yhtä kallis kuin Pekkarinen. Ja noin lyhyessä ajassa - vaikuttavaa. Kepun tilapäinen pelastaja sekä mahdollisesti lopullinen tuhoaja. Kepulaisten puolueelliset mielipiteet erikseen, mutta tiukkaa tekee meneekö kannatus yli vai alle 15%... tekisi mieli sanoa alle, mutta ihmisten viisastumisessa joskus kestää eli siinä ja siinä.

Sivuhuomautuksena.... mikäli Sipilää äänestäneet halusivat tukea maaseutua, niin meni ehkä ihan pikkuisen väärin ja Berner vahvistanee tuon kunhan joutaa... tai ehkä ei ja Kokoomus kutsuu.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Ei tuu ainakaan niille jotka sairastavat paljon, eikä työttömille, joilta on leikattu kun ei voikaan olla aktiivinen.

Ja niinkuin kannatuksesta näkyy, niin ei monelle muullekaan.

Se, ett ä Nallelle ja ekonomisteille tulee ikävä, kertoo juuri sen totuuden, että ei kauheasti ole tietoa leipäjonotodellisuudesta.

Sipilä saa mennä, ja saisi mennä kokoomuskin samalla.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Niitä harvoja kertoja, kun suosittelen Petterin kommenttia.

Tommi Mäkinen

Sama, suosittelin.

Vaikka eipä juuri Sipilän leikkaukset kosketa. Me superköyhimmät saadaan toimeentulotukea eikä siitä pysty leikkaamaan..

Käyttäjän ArvoTammela1 kuva
Arvo Tammela

Ritala, missä ja milloin Nalle ja muut ekonomistit kuin Kangasharju ovat kertoneet samaa ikävää. Kerro ihmeessä.Sehän vai vahvistaa entistä enemmän Kangasharjun haastattelussa kertomaa totuutta.

Käyttäjän EeroPyykkl kuva
Eero Pyykkölä

Ei tule. Kansalaisen mielipide.

Käyttäjän erkkilaitinen kuva
Erkki Laitinen

Nojust. Nyt Arvo kertoi niinkuin asia oikeasti on. Totta kai Kangasharju ja se viiteryhmä (myös Talouselämä), jota hän edustaa, haluaa Sipilän hallitukselle laakereita. Nehän ne hillot ovat vuodesta 2015 yksinomaan saaneet. Sen ovat kustantaneet eläkeläiset (kuulutko Arvo heihin), työttömät ja monet muut ryhmät, joille tämä elämä ei nyt välttämättä joka päivä niin makealta tunnu eli oliko se kaksi miljoonaa kansalaista vai vieläkin enemmän.

Käyttäjän ArvoTammela1 kuva
Arvo Tammela

Laitinen, olen ollut eläkkeellä jo 15 vuotta. Siihen aikaan on mahtunut monen hallituksen tarjoamaa hilloa ja hernesoppaa. En voi kuitenkaan valittaa koska olen jo pienestä pitäen oppinut elämään niillä eväillä, mitä 40 vuoden työnteolla olen pystynyt hankkimaan. Verot olen maksanut ja voihan olla, että pieni osa niistä on ohjautunut itseäni heikommassa olleille kansalaisille. Tuskin kuitenkaan kommentissasi mainitsemillesi viiteryhmille.

Käyttäjän EeroPyykkl kuva
Eero Pyykkölä

Itse olen ollut kohta viisikymmentä vuotta (50) vuotta työelämässä ja olen edelleen. Sipilän yhteiskunnassa ei loisia elätetä. Miksi sinuakaan?

Käyttäjän ArvoTammela1 kuva
Arvo Tammela

Pyykkölä, otan osaa. Viimeinen lause, " Sipilän yhteiskunnassa ei loisia elätetä. Miksi sinuakaan?" Olipa käsittämätön lause. Vaatii kirjoittajalta todella suurta älykkyyttä. Onnitteluni.

Käyttäjän asco73 kuva
Asko Telinen

Tottakai veroparatiisipankkia edustavan ekonomistin tulee pientä eliittiä edustavaa jääräpäätä Sipilää ikävää. Eihän Sipilä liikuttanu sormeakaan veronkierron kitkemiseksi. Ainiin, keksihän Sipilä & CO "katumusveron" :)

Vai näkee Kangasharju koulutuksen leikkauksissa myös hyvää?? Tä on jo niin käsittämätön väite ettei mitään rajaa kun katsoo mitä tapahtuu esim. hoitajakoulutuksessa..

Käyttäjän jsalmi kuva
Juha Salmi

Tuleva hallitus tulee myös leikkaamaan koulutuksesta

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Nyt kun oikein yritän muistella, niin eipä tule mieleen yhtään pääministeriä, jota erikoisemmin ikävöisin. Kovin näyttäisi synkältä se tulevaisuus, joss Sipilää kaipailisin. Kostakoon Jumala hänelle puhekyvyttömyydellä.

Käyttäjän RaimoTossavainen kuva
Raimo Tossavainen

"Kostakoon Jumala hänelle puhekyvyttömyydellä". Jo on aikoihin eletty. Voisiko Jääskeläinen valaista, mitä tuo lauseesi tarkoittaa.

Käyttäjän ArvoTammela1 kuva
Arvo Tammela

Jääskeläinen, "kostakoon Jumala hänelle puhekyvyttömyydellä".
En tiedä, onko Risto Jääskeläinen ateisti vai kristitty, mutta olipa kumpi hyvänsä, hänen kostopyyntönsä Jumalalle on aivan käsittämätön.
Kommentin kirjoittanut Raimo Tossavainen on jo pyytänyt Jääskeläistä kertomaan, mitä hän kostopyynnöllään on tarkoittanut. Samaa pyydän minäkin. Toivon, että Jääskeläisellä riittää rohkeus vastata pyyntöihimme.

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Kirjeestä roomalaisille:
Älkää kenellekään pahaa pahalla kostako.
...
Älkää itse kostako, rakkaani, vaan antakaa sijaa Jumalan vihalle, sillä kirjoitettu on: "Minun on kosto, minä olen maksava, sanoo Herra".

Käyttäjän RaimoTossavainen kuva
Raimo Tossavainen Vastaus kommenttiin #32

Ja mikähän astaus tuo oli. Sinä Jääskeläinen itse pyysit Jumalaa rankaisemaan. Hyvin vastenmielistä, kertoo jotain kirjoittajasta.

Käyttäjän jrusanen kuva
Jari Rusanen

Mistä sitten maristaan, kun vassut ovat laittaneet verot valtion maksettavaksi ja köyhyys on kielletty lailla ja kaikki koulutetaan ilmaiseksi niin pitkälle kuin tahtovat, kuten kuulemma tapahtui Neuvostoliitossa? Ai niin, sittenhän ei mitään marisemista enää olekaan...

Käyttäjän mattivtvirtanen kuva
Matti Virtanen

Jollen väärin muista Sipilä ei ole suosiossa edes omassa vaalipiirissään.
Keskustan ulkopuolelta hän ei taida apuja saada.

Käyttäjän PerttiAaltonen kuva
Pertti Aaltonen

Yleensä eilen kaikki oli paremmin kuin huomenna.

Kun Laura Räty oli ministeri, niin mielipiteissä häntä pidettiin mitään ymmärtämättömänä. Mutta kun hän lähti Terveystaloon, niin hän vei mennessään kaikki valtionsalaisuudet ja viisaudet.

Sama näyttää olevan USA:n entisen puolustusministeri Mattisin osalta. Ministeriksi tullessaan ja ollessaan hän oli huono ja ymmärtämätön. Nyt hänen jättäessään ministerin paikan, hän on ainoa viisas valtionhallinnossa.

Toimituksen poiminnat